Τρίτη 28 Απριλίου 2015

«Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών σε Επιμορφωτική Ημερίδα στο ΚΠΕ Νέας Κίου» στις 23/05/2015

Οι Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης Γ΄ και Δ΄ Αθήνας, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης,  διοργανώνουν Επιμορφωτική Ημερίδα σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε Ν. Κίου, με θέμα:  
«Αειφορική διαχείριση μιας πόλης με πλούσιο ιστορικό, περιβαλλοντικό και τουριστικό ενδιαφέρον. Η περίπτωση του Ναυπλίου»
 Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 23/05/ 2015, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Ν. Κίου και στην πόλη του Ναυπλίου και  απευθύνεται σε  50 εκπαιδευτικούς των παραπάνω Διευθύνσεων, που ανήκουν στην εμβέλεια του ΚΠΕ. Από την Δ/νσή μας θα συμμετάσχουν 25 εκπαιδευτικοί.
            Στόχος της Ημερίδας είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, με θεωρητικό και βιωματικό τρόπο,  στην εύρεση και ανάδειξη καλών πρακτικών αειφορικής διαχείρισης μιας πόλης με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (ιστορικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό ενδιαφέρον), με σκοπό την ενίσχυση των γνώσεών τους στην υλοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  με τους μαθητές στα σχολεία τους.
Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα επιβαρυνθούν με τη μετακίνηση και το μεσημεριανό γεύμα σε προκαθορισμένο χώρο(στο χαμηλότερο δυνατό κόστος).
Οι εκπαιδευτικοί  που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα http://tinyurl.com/or6tj6v έως τη Δευτέρα 04/05/ 2015 στις 13.00.