Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

«Ενημέρωση για το ψηφιοποιημένο εκπαιδευτικό υλικό του ΚΠΕ Ελευσίνας»


Για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων κατά την υλοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και ιδιαίτερα τον εμπλουτισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας με μαθησιακό υλικό σε θέματα Περιβάλλοντος (υπ’αρ.61845/Δ7/25-5-2020 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ), σας παραθέτουμε το ψηφιοποιημένο εκπαιδευτικό υλικό του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας. 
Το υλικό αυτό, που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ, μπορεί να αξιοποιηθεί από τους εκπαιδευτικούς στα πλαίσια της ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε προγράμματα εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την αειφορία αλλά και στη διαθεματική προσέγγιση πολλών γνωστικών αντικειμένων. 
Η συγκέντρωση του εκπαιδευτικού υλικού και η παρουσίασή του, όπως εμφανίζεται παρακάτω, έγιναν ώστε να διευκολύνουν την πρόσβαση των εκπαιδευτικών σ’ αυτό. Ειδικότερα αυτό το ψηφιοποιημένο εκπαιδευτικό υλικό, αναφέρεται στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΠΕ Ελευσίνας, σε εκπαιδευτικές δράσεις και σε επιμορφωτικά σεμινάρια που έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί από το Κέντρο μας. 

Για να δείτε το ψηφιοποιημένο εκπαιδευτικό υλικό του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας, πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο...