Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

"Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων κατά το σχολικό έτος 2021-2022 της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας"

Τα Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης μπορείτε να τα δηλώσετε στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

Επισημαίνεται ότι κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά, λαμβάνοντας υπόψη την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προγραμμάτων και με σκοπό να διευκολυνθούν τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/ες των σχολικών μονάδων, η υποβολή των προγραμμάτων θα γίνει ΜΟΝΟ σε ηλεκτρονική μορφή.

Ως προθεσμία για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας Υποβολής Προγράμματος ορίζεται η Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021.

Ο αριθμός των Προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει κάθε εκπαιδευτικός δεν υπερβαίνει τα τρία ανά σχολικό έτος. Σε κάθε Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων μπορούν να συμμετέχουν έως και τρεις εκπαιδευτικοί.

- Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την Υποβολή των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, θα βρείτε στο Έγγραφο της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας .

- Eγκύκλιος της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ σχετικά με την υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων).