Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Σεμινάριο με θέμα:«Οικολογικά Σχολεία: Ένα διεθνές εγχείρημα για τη σταδιακή εφαρμογή της αειφορίας στη σχολική πραγματικότητα»

Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας συνδιοργανώνει με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκ/σης Αττικής (Α’ Αθήνας, Β’ Αθήνας, Δ΄ Αθήνας, Αν. Αττικής και Δυτ. Αττικής) και το 70ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:

«Οικολογικά Σχολεία: Ένα διεθνές εγχείρημα για τη σταδιακή εφαρμογή της αειφορίας στη σχολική πραγματικότητα».

Συντονιστικός φορέας του διεθνούς θεματικού δικτύου «Οικολογικά Σχολεία» είναι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, στο οποίο ιδρυτικός φορέας είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ).
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαϊου 2012 και ώρα 16:30 - 20:30, στο 70ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Καλλισπέρη 1, Αθήνα, 11742 – δίπλα στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης). Η ημερίδα απευθύνεται σε 50 εκπαιδευτικούς των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκ/σης της Αττικής που μετέχουν στο δίκτυο τη φετινή σχολική χρονιά ή επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό από την επόμενη σχολική χρονιά (2012-2013).
περισσότερα...
αίτηση συμμετοχής...