Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας διοργανώνει  επιμορφωτική ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα:

«Τα Περιβαλλοντικά Προγράμματα στην τάξη…»
               Σκοπός της ημερίδας είναι η επιμόρφωση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών που υλοποιούν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ή που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν ανάλογο πρόγραμμα την επόμενη σχολική χρονιά.
             Η ημερίδα περιλαμβάνει παρουσιάσεις Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων που υλοποιούνται την τρέχουσα σχολική χρονιά στη Δ/νση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας και παράλληλα βιωματικά εργαστήρια.
             Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, Φιλικών 63 (κοντά στην Alouette) και Τσαλαβούτα (ο δρόμος του Extra 3 channel)  στις 28 Μαρτίου 2013 από 4.30 μ.μ. έως 09.00 μ.μ.
             Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: elniarchou@gmail.com) ή στο fax: 2105620037 (παράκληση η αποστολή μέσω fax να πραγματοποιηθεί μόνο αν δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικά) έως την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013.

περισσότερες πληροφορίες...
πρόγραμμα ημερίδας...
αίτηση συμμετοχής...
περιλήψεις εργαστηρίων...