Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε τριήμερο σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου “Αλυ <Οι> κολογία”»



Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μεσολογγίου-Θέρμου στο πλαίσιο προγραμματισμού των δράσεών του για το έτος 2013-2014 και της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ–ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, διοργανώνει ως συντονιστικός φορέας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. «Αλυ <Οι> κολογία» Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για το Δίκτυο στις 20, 21 και 22 Ιουνίου 2014.
Στόχος του σεμιναρίου είναι αφ’ ενός η παρουσίαση του νέου Εθνικού Θεματικού Δικτύου (σκοπιμότητα ίδρυσης, θεματικές ενότητες, σκοποί και στόχοι, προβλεπόμενες δράσεις, κλπ.) και αφ’ ετέρου η παιδαγωγική και επιστημονική υποστήριξη των εκπαιδευτικών που υλοποιούν Προγράμματα Π.Ε. σχετικά με το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Αλυ <Οι> κολογία».