Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Επιμορφωτική ημερίδα σχετικά με το πρόγραμμα Life Skills-Δεξιότητες Ζωής του British Council


Η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης διοργανώνει σε συνεργασία με το British Council επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:
«Life Skills-Δεξιότητες Ζωής»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο 20ο Δ.Σ. Περιστερίου (χάρτης σχολείου: https://goo.gl/maps/R36g3u9uZSU2)  στις 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 4.30 -8.00 μμ με τη συμμετοχή 30 εκπαιδευτικών. Εκπαιδευτής του προγράμματος θα είναι ο κ. Χρήστος Χριστόπουλος.

Στην ημερίδα θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος Δεξιότητες ζωής - Life Skills (https://www.britishcouncil.gr/life-skills) και θα υλοποιηθεί εργαστήριο με στόχο οι εκπαιδευτικοί να λάβουν:

 •           πληροφορίες όσον αφορά το πρόγραμμα, τους εκπαιδευτικούς στόχους και τη μεθοδολογία
•           υλικό για να προσεγγίσουν τα θέματα των δεξιοτήτων ζωής και να υλοποιήσουν δραστηριότητες μέσα στην τάξη τους
•           μέρος σε μία κοινότητα για ανταλλαγή εμπειριών και υλικού και για αναζήτηση υποστήριξης για περαιτέρω πρωτοβουλίες και συνεργασία.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί ο έντυπος οδηγός του προγράμματος και βεβαίωση συμμετοχής.

            Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα https://tinyurl.com/ycm6htwh  έως την Πέμπτη 07/12/2017.