Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Τριήμερο σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Άνδρο με θέμα: «Τα μονοπάτια του νερού, της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Άνδρου» στις 11-12 και 13 Μαΐου 2018
Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ & Δ΄ Αθήνας, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, διοργανώνουν τριήμερο βιωματικό - επιμορφωτικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Άνδρο στις 11-12 και 13 Μαΐου 2018 με θέμα:
«Τα μονοπάτια του νερού, της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Άνδρου»

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευτικοί να γνωρίσουν φυσικά οικοσυστήματα της Άνδρου καθώς και την αειφορική διαχείρισή τους,  ενώ παράλληλα θα έρθουν σε επαφή  με την ιστορία και τον πολιτισμό  της Άνδρου στο πλαίσιο των αρχών της Ε.Α.Α.
Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν είκοσι πέντε (25)  εκπαιδευτικοί από κάθε Δ/νση Εκπ/σης, που εκπονούν ή που ενδιαφέρονται να εκπονήσουν σχετικά προγράμματα Π.Ε. την επόμενη σχολική χρονιά.
Οι εκπαιδευτικοί  που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα  https://goo.gl/forms/DlXBVn0vLKyNTSMz2  έως την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο, οι εκπαιδευτικοί θα επιβαρυνθούν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα έξοδα μετακίνησης (με μισθωμένο λεωφορείο), διαμονής και διατροφής.
 Ενδεικτικό κόστος: 100 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
                                            90 ευρώ το άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο
                                          115 ευρώ το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
Στην τιμή περιλαμβάνονται για κάθε άτομο: ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα- Άνδρος- Ραφήνα, μετακίνηση με πούλμαν εντός του νησιού, δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  με πρωινό και ένα γεύμα (Σάββατο μεσημέρι), καφέ στα διαλείμματα.  Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα πρέπει να βρίσκονται  έξω από το Γραφείο «Τόγιας» στο Λιμάνι Ραφήνας (Ψαράδικα), το τελευταίο πριν την είσοδο του λιμανιού,  το αργότερο στις 04.45 για να εκδοθούν τα εισιτήρια.