Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Πρόσκληση εκπαιδευτικών σε επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Αναζητώντας την Αειφορία στην Ελευσίνα, Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021» στις 13 Απριλίου 2019






Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας και τις ΔΠΕ Α΄, Δυτ. Αττικής & Ανατ. Αττικής καθώς και ΔΔΕ Α΄, Γ΄ Αθήνας και Δυτ. Αττικής, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο για 63 εκπαιδευτικούς (9 ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης) με θέμα:
 «Αναζητώντας την Αειφορία στην Ελευσίνα, Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021»

 Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επιστημονική υποστήριξη των εκπαιδευτικών για τη συμβολή της Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη στην αειφορική διαχείριση του αστικού περιβάλλοντος, η ενημέρωση τους για το θεσμό της Πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης και της σύνδεσής του με την αειφορική ανάπτυξη των πόλεων, με πεδίο την πόλη της Ελευσίνας, καθώς και η βιωματική προσέγγιση του θέματος με εκπαιδευτική περιήγηση στην πόλη και συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε σχεδιασμό εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.


Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους του ΚΠΕ Ελευσίνας (Κοντούλη 60, τηλ. 2105546808) το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 από τις  8:50 έως τις 19:00.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 20 Μαρτίου, συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/zWOsSXXSmgb3jprm1.