Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Σεμινάριο με θέμα: «Κλιματική αλλαγή: Καιρός για σκέψη- καιρός για δράση» στο ΚΠΕ Ελευσίνας στις 14 Δεκεμβρίου 2019



Η Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δ.Ε. Γ΄ Αθήνας, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας, διοργανώνουν μονοήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο 7 διδακτικών ωρών στο ΚΠΕ Ελευσίνας με θέμα:
«Κλιματική αλλαγή: καιρός για σκέψη, καιρός για  δράση»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 9:15- 15:15, στους χώρους του ΚΠΕ Ελευσίνας (Κοντούλη 60, Ελευσίνα – Χάρτης ΚΠΕ https://goo.gl/maps/hWCYYEQJGWhARdfo9 ) και απευθύνεται σε 15 εκπαιδευτικούς από κάθε Διεύθυνση.
Σκοπός του μονοήμερου σεμιναρίου είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και η επιστημονική υποστήριξη των εκπαιδευτικών για το θέμα της κλιματικής αλλαγής, η βιωματική προσέγγιση του θέματος μέσω των εκπαιδευτικών εργαστηρίων, καθώς και η παιδαγωγική αξιοποίηση θεωρίας και βιωμάτων σε προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση μέχρι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdVjaLopT99Xq1Wk_gPWmaD6SNT3jZb0TlADXSpL5vvi2BDcw/viewform?usp=sf_link .
Έγγραφο της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας...