Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Έκθεση δημιουργιών από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά» της ΕΕΠΦ

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) διοργανώνει εκδήλωση στο πλαίσιο του Δικτύου ΠΕ «Φύση χωρίς Σκουπίδια» το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 στη ΧΑΝ Αθηνών (Ακαδημίας 36 & Ομήρου, Αθήνα). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Έκθεση φωτογραφιών και δημιουργιών από ανακυκλώσιμα υλικά, που έχουν κατασκευαστεί από σχολεία.

Επίσης θα περιλαμβάνει Βιωματικά εργαστήρια δημιουργιών από ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποία θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Θα εκτεθούν επίσης επιλεγμένες δημιουργίες από τα βιωματικά εργαστήρια.

Οι 3 καλύτερες δημιουργίες προς Έκθεση, θα επιλεχθούν από ειδική Επιτροπή και θα βραβευτούν κατά την Έκθεση. Επίσης θα δοθούν έπαινοι σε όλα τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν με τις δημιουργίες τους στην έκθεση, καθώς και βεβαιώσεις συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς που θα παρακολουθήσουν τα βιωματικά εργαστήρια.

Το φωτογραφικό υλικό καθώς και οι δημιουργίες προς έκθεση θα πρέπει να έχουν σταλεί στα γραφεία της ΕΕΠΦ, μέχρι και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες...
Αίτηση για τα βιωματικά εργαστήρια...
Αίτηση για τη συμμετοχή στην Έκθεση Δημιουργιών από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά», τέχνη από σκουπίδια ...