Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

«Πρόσκληση σε επιμορφωτική ημερίδα για "Το Δώρο της Βροχής στην Πόλη"»

Οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Γ΄ Αθήνας δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπ/σης και το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης MEdIES, στο πλαίσιο της διαρκούς στήριξης και επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών,  διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα


Το πρόγραμμα οργανώνεται από τον διεθνή οργανισμό Global Water Partnership – Mediterranean (GWP-Med), το Μεσογειακό Γραφείο για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη (MIO-ECSDE) και την Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία για την Εκπαίδευση και την Αειφορία (MEdIES) στο πλαίσιο του προγράμματος «Συλλογή Όμβριων Υδάτων» υπό το ευρύτερο περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Αποστολή Νερό».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες 17:00-20:00 στα γραφεία του MIO, Κυρρήστου 12, Πλάκα.
Εισηγητής θα είναι ο κ. Βασίλης Ψαλλιδάς, Υπεύθυνος του προγράμματος, που θα παρουσιάσει το εκπαιδευτικό υλικό και θα μιλήσει για τον σκοπό του προγράμματος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δίωρη επίσκεψη στις σχολικές μονάδες που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, από τους εμψυχωτές εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Παιδαγωγικής Ομάδας Medies του Μεσογειακού Γραφείου Πληροφόρησης και αφορά μαθητές και μαθήτριες Γ΄- Στ΄ Δημοτικού. Σε κάθε σχολική μονάδα θα δοθεί 1 αντίτυπο του εκπαιδευτικού υλικού για τη βιβλιοθήκη του σχολείου.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που έχουν αναλάβει τμήμα Γ΄- ΣΤ΄ Τάξης   και         υλοποιούν εγκεκριμένο πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σχετικό με το νερό κατά το τρέχον σχολικό έτος, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους  για συμμετοχή στην ημερίδα συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα http://goo.gl/forms/8btR3bDFoq  έως την Τρίτη  2/12/ 2014.

 Σημείωση 1: Σύνολο επιμορφούμενων από την  Διεύθυνσή μας  25 εκπαιδευτικοί.
Σημείωση 2: Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στο γραφείο
ΕΔΩ