Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στο Κ.Π.Ε. Καστρίου Αρκαδίας






Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσής μας, σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Καστρίου,  τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, Λακωνίας και τη Δ/νση Β/θμιας Γ΄ Αθήνας προτίθεται να υλοποιήσει τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στις 23, 24 και 25 Ιανουαρίου 2015 , με θέμα:
«Σχεδιάζοντας και υλοποιώντας  ένα πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Eκπαίδευσης»

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 15 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και 15 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, σε 5 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και 5 εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και σε 5 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και 5 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Γ΄ Αθήνας.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις αίθουσες του ΚΠΕ Καστρίου και στο δάσος της Μαλεβής.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τις περιβαλλοντικές τους ομάδες στα σχολεία τους. Για το σκοπό αυτό θα αναπτυχθούν νέες διδακτικές τεχνικές, θα δοθούν ιδέες και θα επιλυθούν διάφορα ζητήματα που ενδιαφέρουν τους εκπαιδευτικούς .
Θα δοθεί προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς χωρίς προηγούμενη επιμόρφωση και σε όσους υλοποιούν πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα σχολεία τους. 
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα http://tinyurl.com/oahsjem   έως τις 18 Δεκεμβρίου 2014.
Τα έξοδα διατροφής (το δείπνο της Παρασκευής και το γεύμα του Σαββάτου) και διαμονής θα καλυφθούν από το Τεχνικό Δελτίο Έργου του ΚΠΕ Καστρίου. To  ΚΠΕ Καστρίου δεν καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και 
το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε εδώ...