Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

«Διοργάνωση μονοήμερης επιμορφωτικής Ημερίδας στο ΚΠΕ Σικυωνίων στις 7 Φεβρουαρίου 2015»





Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσής μας, σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Σικυωνίων και τις Διευθύνσεις Β/θμιας Γ΄ Αθήνας, Α/θμιας και Β/θμιας Δ΄ Αθήνας, δια των Υπευθύνων Π.Ε., διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, με θέμα:

«Γνωριμία με το ΚΠΕ Σικυωνίων.
Υλοποιώντας πρόγραμμα Π.Ε. στον υγρότοπο της Στυμφαλίας»

Η επιμορφωτική ημερίδα  απευθύνεται σε 48 συνολικά εκπαιδευτικούς, (12 από κάθε Δ/νση) και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  7 Φεβρουαρίου  2015 από τις 10.00 π.μ. έως  τις 19.00 μ.μ..
Βασικός σκοπός της Ημερίδας είναι η ενημέρωση των επιμορφούμενων εκπαιδευτικών για τα προγράμματα και τις δράσεις του ΚΠΕ Σικυωνίων, η ανταλλαγή απόψεων και η ανάδειξη καλών πρακτικών σε προγράμματα Π.Ε. μέσω της υλοποίησης σχετικού προγράμματος του ΚΠΕ, η επαφή με τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία της Π.Ε, τις βασικές αρχές σχεδιασμού ενός προγράμματος Π.Ε. μέσω  των θεωρητικών προσεγγίσεων, των βιωματικών εργαστηρίων και των δραστηριοτήτων πεδίου. 
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Κ.Π.Ε. Σικυωνίων (Κλημέντι Κορινθίας) και σε επιλεγμένους χώρους (πεδία) της ευρύτερης περιοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα http://tinyurl.com/lf9z4le έως την Πέμπτη 15 /1/2015.
Οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν τα έξοδα μετακίνησης, με μισθωμένο λεωφορείο, στο Κλημέντι Κορινθίας.