Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Επιμορφωτικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Το Δάσος στη ζωή μας: Δραστηριότητες στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας» στις 25/4/2015

Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Α/θμιας Διεύθυνσης Γ΄ Αθήνας διοργανώνει επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας με θέμα :

«Το Δάσος στη ζωή μας: Δραστηριότητες στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 από 09.00 – 13.30 στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας  σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί για το δασικό οικοσύστημα της Πάρνηθας, να ευαισθητοποιηθούν στην αξία της προστασίας και διατήρησης του φυσικού περιβάλλοντος, να μάθουν για τις σημαντικότερες απειλές των δασικών οικοσυστημάτων και να ενημερωθούν για τα έργα αποκατάστασης μετά την πυρκαγιά με ιδιαίτερη αναφορά στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας. 
Η συνάντηση των εκπαιδευτικών θα γίνει στους πρόποδες της Πάρνηθας, στη θέση Μετόχι (στο parking του τελεφερίκ της Πάρνηθας) στις 09.00 το πρωί. Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν 40 εκπαιδευτικοί από τη Διεύθυνσή μας λόγω του βιωματικού του χαρακτήρα.  Θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν ομοθεματικό πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
     Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα http://tinyurl.com/pcu5dcd έως τις  23 Απριλίου 2015 στις 13.00.