Τρίτη 16 Μαΐου 2017

«Έναρξη ηλεκτρονικής διαδικασίας ψηφοφορίας του Μαθητικού Διαγωνισμού Έκφρασης και Δημιουργίας "Παιδικά μολύβια για το περιβάλλον" για τη σχολική χρονιά 2016-2017»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σας ενημερώνει για την έναρξη της ηλεκτρονικής διαδικασίας ψηφοφορίας του Μαθητικού Διαγωνισμού Έκφρασης και Δημιουργίας "Παιδικά μολύβια για το περιβάλλον" για τη σχολική χρονιά 2016-2017, ώστε να επιλεχθούν οι τρεις επικρατέστερες συμμετοχές.
Στην ψηφοφορία δύνανται να συμμετάσχουν όλοι οι συμμετέχοντες, καθώς και οι γονείς-συγγενείς των μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Οι τρεις (3) επικρατέστερες μαθητικές δημιουργίες θα βραβευθούν. 
Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 16/5/2017 στις 10.00 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 23/5/2017 στις 10.00 π.μ.
Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε αναρτημένες στον ιστοχώρο http://diagonismos-periballon.blogspot.gr/ (στη δεξιά πλευρά του) πατώντας πάνω στην εικόνα της φωτογραφικής μηχανής.
Αριστερά του ιστοχώρου βρίσκεται ένα vote gadget, το οποίο περιλαμβάνει όλους τους αριθμούς, που βρίσκονται μπροστά σε κάθε ανάρτηση φωτογραφίας π.χ. 64) Δ.Σ. Περιστερίου, ο αριθμός 64 είναι το νούμερο της φωτογραφίας που θα ψηφιστεί.
Όλοι οι συμμετέχοντες στον Μαθητικό Διαγωνισμό, σχολικές μονάδες, υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί και μαθητές, θα λάβουν τιμητικό έπαινο για τη συμμετοχή τους. Επίσης, θα εκδοθούν σε μορφή e-book από τις Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας και Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε για συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές!