Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΠΕ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΙΣ 2 ΚΑΙ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσης μας σε συνεργασία με το ΚΠΕ Δραπετσώνας και τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά στο πλαίσιο του θεματικού έτους (2011-12) της Δεκαετίας για την Αειφόρο Ανάπτυξη «Υγεία και Παραγωγικές Διαδικασίες» συνδιοργανώνει σεμινάριο με θέμα:
«Μεθοδολογικές προσεγγίσεις στο πλαίσιο του θεματικού έτους: το ζήτημα της εργασίας και της διατροφής»
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 στο ΚΠΕ Δραπετσώνας. Στο σεμινάριο θα λάβουν μέρος 35 εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας .

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα διεξαχθούν βιωματικά εργαστήρια τα οποία θα αφορούν σε ζητήματα εργασίας και διατροφής. Τα θέματα των εργαστηρίων θα εφαρμόσουν παραδείγματα διδακτικών εφαρμογών στο πλαίσιο του θεματικού έτους (παιχνίδι ρόλων, συστημική προσέγγιση και ιστοριογραμμή κ.ά).

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν στην Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κ. Ελένη Νιάρχου στο e-mail: elniarchou@gmail.com ή στο ΦΑΞ 2105620037 έως την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012.