Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα :
“ Ο ρόλος των τεχνών στην υλοποίηση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτισμού ”
Το σεμινάριο έχει σαν στόχο να δώσει την ευκαιρία στους εκπαιδευτικούς να ανακαλύψουν τις δυνατότητες που ενέχουν διάφορες μορφές τέχνης ως παιδαγωγικά εργαλεία για την υλοποίηση των καινοτόμων προγραμμάτων. Μέσα από τις τέχνες η υλοποίηση των προγραμμάτων γίνεται βιωματική, ευχάριστη και ενδιαφέρουσα για τους μαθητές, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων μέσα σε ένα περιβάλλον εξερεύνησης και δημιουργικότητας.
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, Φιλικών 63 (κοντά στην Alouette) και Τσαλαβούτα (ο δρόμος του Extra 3 channel) την Παρασκευή 16 Μαρτίου (από 16.30 έως 20.45 μ.μ.) και το Σάββατο 17 Μαρτίου (από 9.00 έως 14.00 μ.μ.). Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στα e-mail: elniarchou@gmail.com – stretsiou@hotmail.com ή στο fax: 2105620037, έως την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012.
περισσότερα....
πρόγραμμα σεμιναρίου....
αίτηση συμμετοχής....