Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Διήμερο εισαγωγικό σεμινάριο στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο ΚΠΕ Δραπετσώνας στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2014

Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσής μας σε συνεργασία με το ΚΠΕ Δραπετσώνας και τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας, Β΄ Αθήνας και Δ΄ Αθήνας προτίθεται να διοργανώσει διήμερο εισαγωγικό σεμινάριο στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2014.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 60 εκπαιδευτικούς. Από την Δ/νσή μας θα συμμετάσχουν 15 εκπαιδευτικοί.  Προτεραιότητα έχουν εκπαιδευτικοί οι οποίοι δεν έχουν επιμορφωθεί στο παρελθόν σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και προτίθενται να υλοποιήσουν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Το σεμινάριο θα εστιάσει στις εξής θεματικές: α) θεωρητικά ζητήματα περιεχομένου και παιδαγωγικών διαστάσεων της ΠΕ β) σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ΠΕ γ) εργαστήρια διδακτικών εφαρμογών στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΠΕ.



Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Δραπετσώνας. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα http://tinyurl.com/ns2jq8g έως τις 23 Οκτωβρίου 2014.