Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Πρόσκληση σε επιμορφωτικό διήμερο σεμινάριο του ΚΠΕ Ελευσίνας «Περιβαλλοντικές διαδρομές από το φρούριο των Αιγοσθενών στο δάσος του Κιθαιρώνα» στις 15 και 16 Μαΐου 2015

H Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας και τις Διευθύνσεις Α/θμιας Β’ Αθήνας, Α/θμιας Αν. Αττικής, Α/θμιας Πειραιά και Β/θμιας  Δ’ Αθήνας, προτίθεται να οργανώσει επιμορφωτικό διήμερο σεμινάριο στις 15 και 16 Μαΐου 2015 με θέμα:

«Περιβαλλοντικές διαδρομές από το φρούριο των Αιγοσθένων στο δάσος του Κιθαιρώνα».

Στόχος του σεμιναρίου είναι η βιωματική προσέγγιση του δασικού και θαλάσσιου οικοσυστήματος της περιοχής σε συνδυασμό με την ανάδειξη των ιστορικών χώρων που υπάρχουν στην περιοχή. Η προσέγγιση θα γίνει με τη μέθοδο του περιβαλλοντικού μονοπατιού και μεθοδολογικό εργαλείο τη μελέτη πεδίου σε ομάδες. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΚΠΕ, στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγοσθενών, στο Πόρτο Γερμενό και στον Κιθαιρώνα, όπως περιγράφεται και στο ενδεικτικό πρόγραμμα.
Από την Δ/νσή μας θα συμμετάσχουν 12 εκπαιδευτικοί.

Οι εκπαιδευτικοί  που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα  http://tinyurl.com/nmqzapq  έως την Πέμπτη 02/04/ 2015 στις 13.00.