Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

«Σεμινάριο στην Αίγινα για τους σχολικούς κήπους»

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Γ΄ Αθήνας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την Εναλλακτική Κίνηση Πελίτι-Τοπική Ομάδα Αίγινας και το ΓΕΛ Αίγινας διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο 8 διδακτικών ωρών για τα μέλη των τοπικών δικτύων:  «Ο σχολικός κήπος των χρωμάτων και των αρωμάτων» (Α/θμια Γ΄ Αθήνας), «Σχολικοί Λαχανόκηποι: Καλλιεργώ  μέρος της τροφής μου» (Β/θμια Γ΄ Αθήνας) και «Ο κήπος της Αειφορίας» (Α/θμια Δυτ. Αττικής) με θέμα:
«Η αξία διατήρησης των παραδοσιακών ποικιλιών στους σχολικούς κήπους»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου στο ΓΕΛ Αίγινας και στην πόλη της Αίγινας από τις 10:00 έως τις 16:00. Το σεμινάριο στοχεύει στην ανάδειξη της αξίας των τοπικών ποικιλιών και πώς μπορεί αυτό το θέμα να αποτελέσει αντικείμενο διαθεματικής προσέγγισης στα προγράμματα των σχολικών κήπων.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  που συμμετέχουν στο τοπικό δίκτυο και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα   http://tinyurl.com/plf8kfe έως την Τετάρτη 25/3/ 2015 στις 13.00.