Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Διοργάνωση τριήμερου θεματικού Σεμιναρίου στο ΚΠΕ Κλειτορίας στις 12-14/6/2015


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Γ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας και Δυτ. Αττικής συνδιοργανώνουν με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:


«Το Εθνικό Πάρκο Χελμού - Βουραϊκού ως πηγή έμπνευσης για την αξιοποίηση των σύνθετων οικοσυστημάτων σε Προγράμματα Π.Ε.»
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Π.Ε. Κλειτορίας και στα πεδία της περιοχής του Εθνικού Πάρκου Χελμού - Βουραϊκού από την Παρασκευή 12 Ιουνίου έως και την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και απευθύνεται σε 45 εκπαιδευτικούς. Από τη Διεύθυνσή μας θα συμμετάσχουν 18 εκπαιδευτικοί.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάδειξη της σημασίας υλοποίησης Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε Οικοσυστήματα με ιδιαίτερο οικολογικό και αισθητικό ενδιαφέρον, καθώς και η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε βιωματικές μεθόδους και τεχνικές, ώστε αυτές να χρησιμοποιηθούν ως μέσα και εργαλεία για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για τις περιοχές αυτές.
Παρακαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα http://tinyurl.com/oaf2jw8  έως την 
Παρασκευή 15 Μαΐου 2015.