Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

«Τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στο ΚΠΕ Αργυρούπολης, 21, 22, και 23 Ιανουαρίου 2016 για εκπαιδευτικούς Σχολείων Δ/νσεων Α/θμιας Εκπ/σης της Αττικής»



Το ΚΠΕ Αργυρούπολης σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής, διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο στις 21-23 Ιανουαρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ και στο πεδίο με θέμα
«Δια Βίου Μάθηση - Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία: Το πράσινο και το κόκκινο των πόλεων - Συμμετοχικότητα για την αντιμετώπιση των κοινωνικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων»
Από τη Δνση μας θα συμμετάσχουν 7 εκπαιδευτικοί σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια: α) να υλοποιούν (οπωσδήποτε) πρόγραμμα Π.Ε. στα Σχολεία τους τη φετινή σχολική χρονιά και β) να μην έχουν επιμορφωθεί στα ίδια θέματα στο ΚΠΕ Αργυρούπολης.
Οι εργασίες του σεμιναρίου θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Αργυρούπολης (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσες διδασκαλίας, εκπαιδευτικός κήπος, αίθουσες εργαστηρίων) και στους γύρω χώρους της γειτονιάς. 
Σε όσους παρακολουθήσουν όλο το σεμινάριο θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Οι συμμετέχοντες επίσης θα πάρουν φάκελο με αναλυτικό πρόγραμμα, γραφική ύλη και σχετικό εκπαιδευτικό υλικό. Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στη Δ/νση http://tinyurl.com/ndwne8k μέχρι μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 14.00.