Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

«Αποτελέσματα ΒΑΛΤΕ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΑΦΙΣΑ" ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ" που υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Π.Ε. Γ΄ και Δ΄ Αθήνας τη σχολική χρονιά 2017-2018»

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ                               ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
    Π.Ε. Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ                                              Π.Ε. Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ




















-----------------------------------------------------------------------------------------

1)Τις περισσότερες καρδούλες τις συνέλεξε η αφίσα που δημιουργήθηκε από τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου για παιδιά με Εγκεφαλική Παράλυση Αργυρούπολης η οποία συνέλεξε 3313 ❤❤❤.


2)Ακολουθεί η αφίσα που σχεδιάστηκε από τους μαθητές του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου η οποία συνέλεξε 2679 ❤❤❤.


2)Και συνεχίζει η αφίσα που σχεδιάστηκε από τις μαθήτριες Σταυρούλα Παρλιάρου και Δέσποινα Κουνούπη (Ε1) του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης η οποία συνέλεξε 1449 ❤❤❤. 




Οι Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ και Δ΄ Αθήνας, Ελένη Νιάρχου και Νίκος Στεφανόπουλος συγχαίρουν ΌΛΑ τα σχολεία, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία θετικής επιλογής με καρδούλες. 

Στο κάλεσμα για σχεδιασμό αφίσας ανταποκρίθηκαν πολλοί εκπαιδευτικοί με τους μαθητές τους. Οι μαθητές εκφράστηκαν περισσότερο από δημιουργικά! Έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για μείωση της χρήσης του χαρτιού, φιλοτεχνώντας αφίσες με μηνύματα και συνθήματα.
           
Όλες οι μαθητικές δημιουργίες είναι αναρτημένες στον ιστότοπο  https://padlet.com/elniarchou/kqjwfnrop3c2  .

Δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικασία θετικής επιλογής με καρδούλες είχαν όλοι οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των μαθητών. Στόχος ήταν να δημοσιοποιηθεί η δουλειά των σχολείων και να λειτουργήσει ως κίνητρο στους μαθητές και τους γονείς τους ώστε να εμπλακούν δημιουργικά στην εν λόγω διαδικασία. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία θετικής επιλογής με καρδούλες έβγαλε νικητές όλους τους συμμετέχοντες και την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας.

Σε όλες τις σχολικές μονάδες που καλλιτέχνησαν αφίσες, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές/τριες θα αποδοθούν έπαινοι συμμετοχής από τα Γραφεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. 

Το μήνυμα για μείωση της χρήσης χαρτιού κατάφερε να διαχυθεί σε πολύ κόσμο με τη συμβολή όλων σας.

Σας ευχαριστούμε!!!!