Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Προκήρυξη επιμορφωτικού σεμιναρίου στο πλαίσιο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Τα βότανα στη ζωή μας»


       Το ΚΠΕ Μακρινίτσας σε συνεργασία μετο Ίδρυμα Γεωπονικών Επιστημών,τους Υπευθύνους Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Α, Β, Γ, Δ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά, και το ΕΠΑΛ Αναβρύτων,στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) - Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Άξονας προτεραιότητας 6–Βελτίωση της Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας του Εκπαιδευτικού Συστήματος, Κατηγορία Περιφέρειας-«Λιγότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες (ΛΑΠ)» - 2 – Θεσσαλία, καθώς και στο πλαίσιο των δράσεων του ΚΠΕ Μακρινίτσας ως συντονιστικού φορέα του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Τα βότανα στη ζωή μας», οργανώνει σεμινάριο 10 ωρών με θέμα «Τα βότανα στη ζωή μας»,την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, ώρα έναρξης 17:00.



             Το σεμινάριο απευθύνεται σε 170 συμμετέχοντες, εκπαιδευτικούς των διευθύνσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Α, Β, Γ, Δ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά οι οποίοι προέρχονται από σχολεία που ανήκουν στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Τα βότανα στη ζωή μας», αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς των παραπάνω διευθύνσεων που ενδιαφέρονται για τα θέματα των βοτάνων και προτίθενται να υλοποιήσουν στο μέλλον προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τους μαθητές τους.
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στους χώρους του Ιδρύματος Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ), Λεωφ. Κηφισίας 182, καθώς και στους χώρους του  ΕΠΑΛ Αναβρύτων, Λεωφ. Κηφισίας 184, Κτήμα Συγγρού.
Το σεμινάριο θα γίνει αδαπανώς για το Δημόσιο.

Αιτήσεις συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους μόνο ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση μέχρι και την Πέμπτη 18 Απριλίου 2018.
Σε όσους παρακολουθήσουν ανελλιπώς το σεμινάριο, θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.