Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

«Διοργάνωση μονοήμερου Βιωματικού Σεμιναρίου στην Ακράτα στις 9 Νοεμβρίου 2013»Οι Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης Γ΄ και Δ΄ Αθήνας δια των Υπευθύνων Π.Ε. διοργανώνουν μονοήμερο Βιωματικό Θεματικό Σεμινάριο σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε Κλειτορίας-Ακράτας, στα πλαίσια των φετινών προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του, με θέμα:
 «Βιωματική προσέγγιση σε Προγράμματα Π.Ε. σε Προστατευόμενες Περιοχές: Το Παράδειγμα του          Υγροβιότοπου της Λίμνης Τσιβλού»
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Ακράτας και στα πεδία της περιοχής και  απευθύνεται σε  50 εκπαιδευτικούς των παραπάνω Διευθύνσεων, που ανήκουν στην εμβέλεια του ΚΠΕ.

Από την Δ/νσή μας θα συμμετάσχουν 25 εκπαιδευτικοί. 
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα έως τη Δευτέρα  21 Οκτωβρίου 2013  (εάν η φόρμα δεν ανοίγει, αντιγράψτε τον σύνδεσμο στη γραμμή διευθύνσεων του Internet explorer, Mozilla κλπ)
Θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να εκπονήσουν περιβαλλοντικό πρόγραμμα και όσοι δεν έχουν επιμόρφωση σε ΚΠΕ.