Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών σε ημερίδα με θέμα την πιλοτική δημιουργία ενεργειακών σχολικών συνεταιρισμών


Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Γ΄ Αθήνας και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δ΄Αθήνας δια των Υπευθύνων Π.Ε.  συνδιοργανώνουν ημερίδα σε συνεργασία με την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση  “Άνεμος Ανανέωσης” με θέμα :
«Ενεργειακοί σχολικοί συνεταιρισμοί»


Η ημερίδα  θα  πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2015  στο 9ο Γυμνάσιο Αιγάλεω (κοντά στη στάση Μετρό Αγ. Μαρίνα,  χάρτης σχολείου: http://tinyurl.com/luhbkxj) και ώρες 17.00-20.30.
Σκοπός είναι η προώθηση ολοκληρωμένων και καινοτόμων παρεμβάσεων με θέμα «ενεργειακοί σχολικοί συνεταιρισμοί», που στοχεύουν στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των μαθητών σε περιβαλλοντικά κι ενεργειακά θέματα, στην ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων,  στη δημιουργία βιώσιμων γειτονιών αλλά και στην ενίσχυση της συνεργασίας, της κοινωνικής καινοτομίας και ενός ουσιαστικού ανοίγματος του σχολείου στην γειτονιά και στην κοινωνία.
 Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα http://tinyurl.com/ojdmyat έως την Τρίτη 17/2/2015.