Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Διήμερο σεμινάριο με θέμα «Το χαμένο παρελθόν, συναντά το σήμερα. Παλαιοπεριβάλλον και παλαιοβιοποικιλότητα σε αρμονική συνύπαρξη με τη βιοποικιλότητα των ειδών» στις 18 & 19 Μαρτίου 2016




Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας ,το Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Ε.Κ.Π.Α., το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α/θμιας Β΄ Αθήνας & Αν. Αττικής και Β/θμιας Β΄&Γ΄ Αθήνας, προτίθεται να οργανώσει επιμορφωτικό διήμερο σεμινάριο στις 18 & 19 Μαρτίου 2016 με θέμα:

«Το χαμένο παρελθόν, συναντά το σήμερα. Παλαιοπεριβάλλον και παλαιοβιοποικιλότητα σε αρμονική συνύπαρξη με τη βιοποικιλότητα των ειδών»

Οι εργασίες του σεμιναρίου θα λάβουν χώρα:
 α. στο  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, στο Moυσείο Παλαιοντολογίας του  τμήματος  Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ (εισηγήσεις Παρασκευής και πρωινά και απογευματινά εργαστήρια Σαββάτου),
β. στο Μουσείο Παλαιοντολογίας Πικερμίου και
γ. στη θέση Ανασκαφών στο Πικέρμι.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα  http://tinyurl.com/hrfghj6  έως την  Τετάρτη  17 Φεβρουαρίου 2016.