Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Πρόσκληση σε επιμορφωτική ημερίδα για "Το Δώρο της Βροχής στην Πόλη" την Παρασκευή 19/2/2016



Οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Γ΄ Αθήνας, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπ/σης και το Διεθνές Δίκτυο για την Π.Ε. MEdIES - Μεσογειακή Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία για το Περιβάλλον και την Αειφορία, διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα:


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες 17:00-20:00 στο 1ο Λύκειο Περιστερίου (Πελασγίας και Παπαδιαμάντη 1 Περιστέρι – χάρτης σχολείου: http://tinyurl.com/hontjar ).
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη των εκπαιδευτικών που υλοποιούν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης εστιασμένα στην αειφορική διαχείριση υδάτινων πόρων.
Ειδικότερα, το σεμινάριο στοχεύει:
α) στην ευαισθητοποίηση σε ζητήματα διαχείρισης του νερού στην πόλη
β) στην γνωριμία με το υλικό του προγράμματος «Το Δώρο της Βροχής στην Πόλη» και την εφαρμογή των προτάσεων δραστηριοτήτων, που μπορούν να αξιοποιηθούν στο σχεδιασμό προγραμμάτων ή μαθημάτων με ανάλογη θεματολογία
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα   http://tinyurl.com/j42s4p3 έως την Πέμπτη  18 Φεβρουαρίου 2016 στις 10 το πρωί. Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα ειδοποιηθούν την ίδια ημέρα με e-mail. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του σεμιναρίου.