Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Η Μουσειακή Αγωγή στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση- Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας»

Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας σε συνεργασία με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Αττικής, τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Αττικής και το Μουσείο Γουλανδρή διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα  με τίτλο «Η Μουσειακή Αγωγή στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση- Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας»  το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά και ώρες 10.15-13.30 (4 διδακτικών ωρών).
Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί για τους τρόπους που η Μουσειακή Αγωγή μπορεί να στηρίξει την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση μέσα από τα προγράμματα και τις δράσεις που υλοποιούνται στα μουσεία και συγκεκριμένα στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Η ημερίδα περιλαμβάνει ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου και βιωματικά εργαστήρια με αντικείμενο τα τρέχοντα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στο Μουσείο.
Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1s6IuxRZqSGy4zAs02oFjEDOw6BuoisVADBtktcMG9D8/viewform  μέχρι την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου

Επισυνάπτεται ενδεικτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου.