Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο ΚΠΕ Σικυωνίων στις 11,12 και 13 Δεκεμβρίου 2015»



Το Κ.Π.Ε.  Σικυωνίων σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις  Α/θμιας και Β/θμιας Γ΄, Δ΄ Αθήνας και Κορινθίας αντίστοιχα, δια των  Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπ/σης & Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνει επιμορφωτικό Σεμινάριο – Βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς που υλοποιούν ή προτίθενται να υλοποιήσουν πρόγραμμα Π.Ε. κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά, με θέμα:
«Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Π. Ε.»
                Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι να παράσχει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς με μικρή ή καθόλου εμπειρία στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση  περιβαλλοντικών προγραμμάτων να έρθουν σε επαφή με τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία της Π.Ε, τις βασικές αρχές σχεδιασμού ενός προγράμματος Π.Ε., μέσω τόσο των θεωρητικών προσεγγίσεων όσο και των βιωματικών εργαστηρίων και των δραστηριοτήτων πεδίου. 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Κ.Π.Ε. Σικυωνίων (Κλημέντι Κορινθίας) και σε επιλεγμένους χώρους (πεδία) της ευρύτερης περιοχής, την Παρασκευή 11, το Σάββατο 12 και  την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.
Από τη Δ/ση μας θα συμμετάσχουν οκτώ (8) εκπαιδευτικοί.
Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο σύνδεσμο http://goo.gl/forms/UxrEkdUMcZ μέχρι τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 14.00.