Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Πρόσκληση σε επιμορφωτικό διήμερο εισαγωγικό σεμινάριο με θέμα «Μεθοδολογία και Διδακτικές Τεχνικές υλοποίησης προγραμμάτων για την αειφορία»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με  το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας, και τις Δ/σεις Β/θμιας Γ' Αθήνας και Α/θμιας και Β/θμιας Δυτ. Αττικής, προτίθεται να διοργανώσει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:
«Μεθοδολογία και Διδακτικές Τεχνικές υλοποίησης προγραμμάτων για την αειφορία»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στους χώρους του ΚΠΕ Ελευσίνας.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε 15 εκπαιδευτικούς από κάθε Διεύθυνση και κυρίως σε εκπαιδευτικούς που έχουν μικρή ή καθόλου εμπειρία στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση περιβαλλοντικών προγραμμάτων, δεν έχουν επιμορφωθεί σε ΚΠΕ και προτίθενται να υλοποιήσουν προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα σχολεία τους κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα    http://tinyurl.com/hsthff2   έως τις 7 Νοεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε εδώ...