Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.)

 Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προτίθεται να διοργανώσει Επιμορφωτικό Βιωματικό  Σεμινάριο διάρκειας 6 διδακτικών ωρών, σε συνεργασία με το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’,  Γ΄ Αθήνας και Πειραιά, με τίτλο  :

«Εκπαιδευτικές προσεγγίσεις στο Υδάτινο Οικοσύστημα»

Το Σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12-11-2016 και ώρες 09.30-15.30, στο  ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. ,  46,7χλμ Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος (Μαύρο Λιθάρι).

Στο σεμινάριο θα αναφερθεί η δυνατότητα συνεργασίας με το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. για επισκέψεις μαθητικών ομάδων έτσι ώστε να υποστηριχθεί  η υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που σχετίζονται γενικά με το υδάτινο περιβάλλον ή με τις παρακάτω  ειδικές θεματικές  ενότητες :

·           Θαλάσσια βιοποικιλότητα
·           Βιοποικιλότητα ποτάμιων οικοσυστημάτων
·           Αλιεία
·           Θαλάσσια Ρύπανση
·           Ενάλια Αρχαιολογία
·           Σεισμολογία
·           Μετρητικά και προγνωστικά συστήματα 
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα  http://tinyurl.com/h4zxe9t έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 10:00 το πρωί.