Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

«Διοργάνωση μονοήμερου βιωματικού σεμιναρίου στην Ακράτα στις 03 Μαρτίου 2018 »

     



     Οι Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης Γ΄ και Δ΄ Αθήνας δια των Υπευθύνων Π.Ε. διοργανώνουν μονοήμερο βιωματικό θεματικό Σεμινάριο – Εργαστήριο με θέμα:

Το σεμινάριο είχε αρχικά προγραμματισθεί για τις 18 Νοεμβρίου 2017, αναβλήθηκε όμως λόγω εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 03 Μαρτίου 2018  , στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Ακράτας, στη λίμνη Τσιβλού και στη Ζαρούχλα.  Από την Δ/νσή μας θα συμμετάσχουν 25 εκπαιδευτικοί.
Προϋπόθεση  για τη παρακολούθηση του σεμιναρίου, είναι η δυνατότητα των εκπαιδευτικών να συμμετάσχουν στην πεζοπορία διάρκειας δυόμισι (2,5) ωρών στα μονοπάτια της λίμνης Τσιβλού. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με κατάλληλα ρούχα και παπούτσια καθώς, επίσης, και με σακίδιο.

                Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που είχαν δηλώσει αρχικά συμμετοχή να επιβεβαιώσουν την επιθυμία τους να συμμετέχουν στο σεμινάριο, στο τηλέφωνο 2105447966 ή στο email: elniarchou@gmail.com έως την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018. Τυχόν ακυρώσεις θα συμπληρωθούν από εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και δεν είχαν δηλώσει αρχικά. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  που για πρώτη φορά επιθυμούν συμμετοχή στο σεμινάριο παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα https://tinyurl.com/y886qhht έως την Παρασκευή 2 Φεβρουάριου 2018.
                          Το ΚΠΕ θα καλύψει τις δαπάνες του σεμιναρίου στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής  Εκπαίδευσης (ΚΠΕ)-Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή ΄Ένωση (ΕΚΤ) & από Εθνικούς Πόρους. Οι δαπάνες θα αφορούν:
·      προσφορά καφέ, βουτημάτων, αναψυκτικών και χυμών
·      προσφορά σάντουιτς και νερού για τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της διαδρομής στο πεδίο
    Οι δαπάνες μετακίνησης των επιμορφούμενων καθώς και η δαπάνη του γεύματος θα καλυφθούν από τους ίδιους.