Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

«Πρόσκληση σε διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στο ΚΠΕ Λαυρίου στις 23-24 Φεβρουαρίου 2018»


Η Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας δια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Λαυρίου και τις διευθύνσεις: Α/θμια Αν. Αττικής, Β/θμια Αν. Αττικής, Α/θμια Α’ Αθήνας,  Α/θμια Β’ Αθήνας, Β/θμια Β’ Αθήνας, Β/θμια Γ’ Αθήνας, Β/θμια Δυτ. Αττικής και Β/θμια Ν. Κυκλάδων, συνδιοργανώνει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στις 23-24 Φεβρουαρίου 2018 με θέμα:
‘Περιβάλλον και Ηθική: διερευνώντας αξίες, υιοθετώντας νέες οπτικές’


Βασική επιδίωξη του σεμιναρίου είναι να διερευνήσει τις αξίες που διέπουν την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και την Εκπαίδευση για την Αειφορία, με στόχο να δοθούν εκπαιδευτικά εργαλεία και θεωρητικό υπόβαθρο, έτσι ώστε οι αξίες αυτές να διαπερνούν με σαφή τρόπο τα προγράμματα που υλοποιούνται στα σχολεία.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί και τις 2 ημέρες στους χώρους των σχολείων: Ειδικό Γυμνάσιο-ΓΕ.Λ. Κωφών & Βαρηκόων Αγίας Παρασκευής και Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Αγίας Παρασκευής και για Κωφούς - Βαρήκοους Μαθητές (Πίνδου 27, Αγία Παρασκευή Αττικής – δίπλα στη στάση του μετρό ‘Δουκίσσης Πλακεντίας’).Για τους εισηγητές και τους εκπαιδευτικούς που προέρχονται από περιοχές εκτός Αττικής υπάρχει η δυνατότητα διανυκτέρευσης στον ξενώνα του ΚΠΕ στο Λαύριο για περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα https://goo.gl/forms/e27zppVjycYAjJ8J3 έως την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018.