Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Πρόσκληση σε επιμορφωτικό μονοήμερο σεμινάριο στο ΚΠΕ Ελευσίνας με θέμα «Εμπλουτίζοντας την περιβαλλοντική εκπαίδευση με το STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics)» στις 3-2-2018



Η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας και τις  Διευθύνσεις ΠΕ Α΄ Αθήνας, Δυτ. Αττικής και Πειραιά καθώς και ΔΔΕ Γ΄ Αθήνας και Δυτ. Αττικής διοργανώνει μονοήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο για 60 εκπαιδευτικούς με θέμα:

«Εμπλουτίζοντας την περιβαλλοντική εκπαίδευση με το STEM       (Science, Technology, Engineering and Mathematics)»
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους του ΚΠΕ Ελευσίνας (Κοντούλη 60, Ελευσίνα) στις 3 Φεβρουαρίου 2018 (09.00-18.30).
Οι εκπαιδευτικοί στόχοι του σεμιναρίου  είναι  η απόκτηση γνώσης για το περιεχόμενο, τα  χαρακτηριστικά και τις εφαρμογές του STEM, η σύνδεση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με το STEM και η παιδαγωγική αξιοποίηση των παραπάνω σε εκπαιδευτικά προγράμματα για το περιβάλλον και την αειφορία. 

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν 10 εκπαιδευτικοί από την Διεύθυνσή μας, γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 στον σύνδεσμο  https://goo.gl/forms/ThvQiqWam0eTiT0J3 .