Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Πρόσκληση σε επιμορφωτικό διήμερο σεμινάριο με θέμα «Παιδαγωγικές και πρακτικές προσεγγίσεις στη δημιουργία και αξιοποίηση του σχολικού κήπου» στις 4 & 5-12-2015



Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δ.Ε. Γ΄ Αθήνας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας, προτίθεται να διοργανώσει επιμορφωτικό διήμερο σεμινάριο στο πλαίσιο των τοπικών δικτύων:  «Ο σχολικός κήπος των χρωμάτων και των αρωμάτων» της Δ/νσης  Α/θμιας Εκπ/σης Γ΄ Αθήνας και «Σχολικοί λαχανόκηποι: καλλιεργώ μέρος της τροφής μου» της Δ/νσης  Β/θμιας Εκπ/σης Γ΄ Αθήνας  με θέμα:
«Παιδαγωγικές και πρακτικές προσεγγίσεις στη δημιουργία και αξιοποίηση του σχολικού κήπου».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στους χώρους του ΚΠΕ Ελευσίνας και σε Αγρόκτημα με βιολογικές καλλιέργειες, όπως περιγράφεται και στο ενδεικτικό πρόγραμμα.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η παιδαγωγική προσέγγιση της αξίας του σχολικού κήπου καθώς και παρουσίαση πρακτικών για τη δημιουργία και την αξιοποίηση του.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε 30 εκπαιδευτικούς από κάθε Διεύθυνση, οι οποίοι είναι μέλη των αντίστοιχων Τοπικών Δικτύων ή επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτά τα Δίκτυα.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα http://goo.gl/forms/AfSfcy4vMw έως την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015.