Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Σήμα Αειφόρου Σχολείου και Δείκτες Αειφόρου Σχολείου»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας δια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προτίθεται να διοργανώσει επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δ.Ε. Γ΄ Αθήνας και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Aειφόρουμ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, με θέμα:
«Σήμα Αειφόρου Σχολείου και Δείκτες Αειφόρου Σχολείου»
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί για την έννοια και την πρακτική του αειφόρου σχολείου καθώς και για τους τρόπους αλλαγής του σχολείου με κατεύθυνση την αειφορία.  Να μετασχηματιστεί σε ένα σχολείο που ενσωματώνει τις ιδέες και τις αξίες της αειφορίας σε κάθε πλευρά της ζωής του, δηλαδή στη διοίκηση, στη μαθησιακή διαδικασία, στη διαχείριση των κτηρίων, στις μετακινήσεις από και προς το σχολείο, στις σχέσεις του σχολείου με τη σχολική και την ευρύτερη τοπική κοινότητα.
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στο 6ο – 14ο Δ.Σ. Περιστερίου (Πτολεμαΐδος 51, τηλ. 2105733844 - 2105712632) την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 και ώρες 16.30-20.45.  
Η ακριβής διεύθυνση του σχολείου βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο https://goo.gl/maps/wgnaTZ2hwnt .
Από τη Διεύθυνση μας θα επιλεγούν 32 εκπαιδευτικοί.
            Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα έως τις 15 Νοεμβρίου 2015  http://goo.gl/forms/M9QwAC5Fqf  .