Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

«Υλοποίηση επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα τη θάλασσα» στο ΚΠΕ Δραπετσώνας



Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δραπετσώνας και Τροιζήνας – Μεθάνων και τις Δ/νσεις Α/θμιας  Εκπ/σης  Α΄ Αττικής, Δυτ. και Ανατ. Αττικής και Β/θμιας Εκπ/σης Α΄, Β΄ και Δ΄ Αθήνας και Ανατ. Αττικής, προτίθενται να οργανώσει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στις 18 και 19 Δεκεμβρίου 2015 με θέμα:

«Μια θάλασσα για μας και τις μελλοντικές γενιές: Αλιεία – Τουρισμός – Ρύπανση»

Το σεμινάριο θα εστιάσει στη διαχείριση του θαλάσσιου και παράκτιου περιβάλλοντος και θα δοθεί έμφαση στους εξής τομείς: α) αλιεία, β) τουρισμός γ) ρύπανση.
Από την Διεύθυνσή μας θα συμμετάσχουν 15 εκπαιδευτικοί.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Δραπετσώνας (οδηγίες πρόσβασης στην ιστοσελίδα www.kpedrapetsonas.gr). Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στους Υπεύθυνους ΠΕ των οικείων Διευθύνσεων έως τις 24 Νοεμβρίου 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα  http://tinyurl.com/ooux5cq έως την  Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015.